Spreadsheethulp
Subtitle
HomeContactAlgemene voorwaarden
Home

Spreadsheethulp  is uw hulp bij excel. 

Door 20 jaar ervaring op financiële afdelingen (o.a. boekhouding en Financial Planning & Controll) bij zowel non-profit als profit organisaties weet Spreadsheethulp als geen ander tegen welke problemen u aan kunt lopen binnen uw organisatie.

Door de combinatie van een financiële achtergrond en de kennis van excel en macro's in VBA (Visual Basic for Applications) kan Spreadsheethulp een grote hulp zijn voor uw organisatie.  

Spreadsheethulp:

Werkt vanuit een financiële achtergrond en begrijpt daardoor de betekenis van cijfers en rapportages.

Automatiseert veelvoorkomende handelingen binnen excel  met behulp van macro's in Visual Basic for Applications en bespaart u en uw medewerkers veel tijd, daarbij worden vergissingen in bewerkingen voorkomen.

Bouwt excel bestanden op maat en maakt voor zover aanwezig gebruik van de reeds beschikbare gegevens. Dit bespaart u en uw werknemers veel tijd en voorkomt fouten bij het opnieuw invoeren.

Helpt en adviseert bij het uitvoeren van werkzaamheden binnen excel. De ervaring leert dat er soms dagen besteedt worden aan iets wat binnen een korte tijd gerealiseerd kan worden.

Adviseert over bestaande bestanden. Herkent u het volgende: bestanden zijn zo opgebouwd dat er geen voor of achterkant aanzit, formules zijn onduidelijk of vormen een potentieel probleem indien deze onbewust overschreven worden, het brein achter een excel bestand verlaat de organisatie en niemand kan een aanpassing maken. Spreadsheethulp kan bestaande bestanden reorganiseren en formules beveiligen tegen onbedoeld overschrijven.

 

 

HomeContactAlgemene voorwaarden